Gambar Company

20190308033731127

Shenzhen Jeas-Union Industrial Co., Ltd. minangka produsen, kita duwe pengalaman akeh banget lan sumber daya kanggo ketemu panjaluk saka pasar beda sak global. Kita wis thukul dadi produsen kanthi otomatis nyediakake kualitas cepet lan layanan OEM / ODM.

Kita produk kalebu: kamera wifi, kamera keamanan nirkabel, kamera ip pinter, pan & ngiringake kamera, kamera ip njero ruangan, anti banyu nirkabel kamera ruangan, kamera ngarep care, kamera panorama, kamera VR, didhelikake kamera lampu. Smart kamera maya babar blas atusan model.

We kudu luwih saka 4000m² area pabrik lan 500 buruh, 10 engineers qualified, 15 teknisi lan 400,000pcs kapasitas saben wulan lan luwih saka 35 sales tim elit.

Plus, kita njupuk kaluwihan saka kaca-donya kelas lan infrastruktur transportasi kanggo njamin jadwal layang nyenyet. Kanggo kacepetan, akurasi, lan konsistensi ing urutan sabanjure, kita tansah duwe produk anyar kanggo pasar ing 1-2 sasi, lan kita duwe karya tim khusus kanggo bakul Amazon, bisa nggawe manawa layanan produk OEM kualitas dhuwur, lan profesional sawise layanan sale ndhukung.

Email kita dina iki saiki, welcome ngirim panaliten kanggo kita perusahaan, kita bakal bungah kanggo netepake sesambetan bisnis loropaken karo perusahaan esteemed!


Tampilan Online Chat!