• 20190311033109865
  • 20190311033122719
  • 20190318104137558

Shenzhen Jeas-Bashkimi Industriale bashkë., Ltd, si prodhues, ne kemi përvojë të shumta dhe burime për të përmbushur kërkesat nga tregje të ndryshme rreth globale. Ne kemi rritur në një prodhues plotësisht i automatizuar sigurimin e shpejtë dhe me cilësi të lartë të shërbimeve OEM / ODM.

Shiko te gjitha
WhatsApp Online Chat!